Tylko od 12…

Polecane produkty
T#71163 szampony + odżywki .
Facebook
Reklama

Fanka_Gorillaz poziom 6 Moderator
#513331 05.04.2010 16:56:08
Emm..? Elseve, małe opakowanie, przeciwłupieżowe, pomaga mi na wiecznie tłustą głowę :>
Miku poziom 6
#513333 05.04.2010 17:02:46
A więc, każdy może mieć problem z wyborem szamponów i odżywek: on działa ? ładnie pachnie ? czy dzieki niemu zniknie mi łupież/ przetłuszczanie/ wypadanie ? .
Tu podzielmy się naszymi doświadzczeniami i spostrzeżeniami .
Admin może przenieść mój temat, bo nie wiedziałam gdzi go wstawić, bo nie widzę różnicy między Wygląd, a Uroda . xD .

Wypowiedzi najchcętniej, żeby były na poziomie i rozwinięte, toż w przedszkolu nie jesteśmy .
Dobrze:
"Ja uważam, że Garnier jest dobry . Ładnie pachnie i działa . Nie zgadzam się ze zdaniem koleżanki, miałam Timotei i nie skutkował ." ( na przykład )

Źle:
"No, może być."

Ja zaczynam:

Miałam Head & Shoulders, gdy miałam problem z łupieżem, nie pogarszał, a nawet trochę pomagał, aczkolwiek jest mi on obojętny . Teraz używam Garniera - moje włosy po kąpieli nie pachną szamponem, nie mam problemu z łupieżem, aczkolwiek ten szampon też jest mi obojętny .

Co do odżywek używałam Pantene i był świetny, naprawdę mi pomagał rozczesywac włosy . Teraz mam Odżywkę Garnier i rozczesywanie nie idzie mi łatwo .

Hej, hej, tato polej czystej !
Hej, hej mamo ! Hej, hej mamo !
Nie mogę zapomnieć smaku bolonese,
którego wczoraj jadłem !
Zakreśl w ziemi kółko !
Zakreśl w ziemi kółko !
Zakreśl w ziemi kółko - to ja Hetalia !
Świat wielce cudowny - malowany
pędzlem pełnym barw ~
Wnieśmy toast kozakami wraz !
Heeetaaaliaaaa ~

(Odeszłam .)
Kasiula_98 poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)
#513446 05.04.2010 19:54:02
Używałam Nivea ładnie pachnie,skutkuje delikatne i gładkie włosy po umyciu.Włosy pachniały mi tak jak w buteleczce.Teraz używam Pantene Większa Objętość i działa,włosy pachną magicznie tak jak w buteleczce i rzeczywiście większa objętość.Stosowałam Head&Shoulders jak potrzebowałam w ogóle nie działał i jeszcze było gorzej tylko ładnie pachniał.

Odżywki mało używam , ale jak już to Pantene i naprawdę ułatwia rozczesywanie.

Miku poziom 6
#513474 05.04.2010 20:38:43
Czyli polecasz Nivea i Pantene ? Rozumiem, musze urzyć ;3 . Moim włosom przydała by się objętość, bo są takie proste i nijakie :< . Odżywki Pantene są naprawdę dobre, wiem, miałam i rozczesywałam - rachu - ciachu :3 . Z odżywką Garniera - nic, a nic nie idzie .

którego wczoraj jadłem !
Zakreśl w ziemi kółko !
Zakreśl w ziemi kółko !
pędzlem pełnym barw ~
Heeetaaaliaaaa ~

(Odeszłam .)
Fanka_Gorillaz poziom 6 Moderator
#513482 05.04.2010 20:50:42
Head&Shoulders odradzają wszyscy lekarze. To co napisałam na górze. Elseve w takim zielonym, małym opakowaniu, małe. Ja mam kłopot z włosami, a poza leczniczymi szamponami (np. Selsunt Blue z apteki, polecam serdecznie) to najlepszy, najskuteczniejszy płyn.
Miku poziom 6
#513520 05.04.2010 22:01:09
"Head&Shoulders odradzają wszyscy lekarze."

8O !

Może wyprubuje te co poleciłaś (zdrowotne), ale narazie nie mam takich problemów z włosami i chcę by moje włosy pachniały i łatwiutko się czasały . ;3

którego wczoraj jadłem !
Zakreśl w ziemi kółko !
Zakreśl w ziemi kółko !
pędzlem pełnym barw ~
Heeetaaaliaaaa ~

(Odeszłam .)
Alexis poziom najwyższy i najjaśniejszy :-) Administrator 
#513529 05.04.2010 22:18:31
Podejrzewam że to z Head&Shoulders to nie prawda. Ja używam "Codzienna pielęgnacja" lub "Przeciwłupieżowy sensitive. Pierwszy pachnie jakby ogórkami ale na włosach robi się taki świeży i delikatny. Sensitive, jest prawie bezzapachowy ale jednak jakąś tam nutkę w sobie mam. Żadnych super cośtam raczej nie używam, bo uważam że włosy takie jakie mam są dość dobre. Z reguły same się ładnie poddnoszą, czasem mama mi wymodeluje ale to raczej ze względu na grzywkę.

"I promised
Id never sing of love
If it does not exist"

"You are the only exception"

"I had sworn to myself that i was content
With loneliness"
Reklama

Polecane produkty
T#71163 szampony + odżywki .
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!